Heineken Regatta
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans en Hannie
07 Maart 2008 | Nederland, Amsterdam
We zijn vandaag naar het uiterste puntje van onze baai, namelijk Great Bay, Fort Amsterdam geweest. Daar hadden we een mooi uitzicht op de finish van de eerste wedstrijd van Simpson Bay rond het eiland naar Great Bay. Wij hebben genoten van het uitzicht op de totaal 281 zeilboten die er aan mee doen.
Op bijgaande foto (het is hopelijk gelukt) zien jullie hoe een van de schepen de rode finish boei graakt heeft en hem meesleept. Sensatie alom. Misschien nog iets voor het NOS journaal.
De boulevard hier staat vol met Heineken stands en de muziek draait al proef. Waarschijnlijk is het bij jullie hoorbaar, luister over een paar uur maar eens, het wordt een groot feest.
Zo goed Trudy ? SMS even.
Jetty het grote verschil met Indonesie is de prijs, alles is hier dank zij de dollerkoers net zo duur als in Nederland.
Voorlopig even geen nieuwe berichten meer we gaan morgen naar de Passaat en dan moeten we eerst weer uitvinden waar we kunnen mailen.
We kunnen waarschijnlijk wel SMS ontvangen.
Groeten voor allen van ons.
Zo goed Trudy ? SMS even.
We kunnen waarschijnlijk wel SMS ontvangen.
Groeten voor allen van ons.
09 Maart 2008 - 12:48
Janneke:
Leuk om jullie zo te kunnen volgen.
Nog een fijne tijd gewenst.
Veel liefs, Hans en Janneke -
10 Maart 2008 - 10:01
Jacqueline:
Hi PaMa, mooie foto hoor, hebben jullie er ook een waar jullie zelf gebruind en wel opstaan ? Ik ben druk taarten aan het bakken, om woensdag te trakteren op school maar morgen komen er ook wat vriendinnen een bakkie doen en een stukje taart eten. Laurence voor het eerst naar school morgen, spannend. Met Rutger gaat ook alles goed, de juf vind dat het een slim jongetje is. Hopelijk doet hij hier ook iets mee. Hij is een stuk rustiger aan het worden en gaat zijn eigen gangetje.
Wel heeft hij nog zijn Rutger buien....
Volgens mij geniete jullie nog steeds erg van de reis, heerlijk hoor. We lezen jullie stukjes met veel plezier. Pas goed op elkaar en tot mails weer. Dikke kus Jacqueline en de jongens.