We gaan op reis
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans en Hannie
06 Februari 2008 | Nederland, Zwijndrecht
Even een paar dingen.
We hebben nu definitief geboekt.
15 febr vliegen naar St Maarten hotel Holland House
17 febr tot 24 febr de Eendracht
zie www.eendracht.nl voor de positie van het schip
24 febr tot 27 febr hotel Holland House
27 febr tot 8 maart nog open
8 maart tot 28 maart a/b Passaat naar Martinique zie http://www.sailholiday.com/
28 maart nog een paar dagen Martinique ?? onze zeilvrienden ontmoeten ??
vliegen naar Curacao via St Maarten
rest tot 15 april open.
15 april vertrek Curacao naar Amsterdam
We hebben nu definitief geboekt.
15 febr vliegen naar St Maarten hotel Holland House
17 febr tot 24 febr de Eendracht
zie www.eendracht.nl voor de positie van het schip
24 febr tot 27 febr hotel Holland House
27 febr tot 8 maart nog open
28 maart nog een paar dagen Martinique ?? onze zeilvrienden ontmoeten ??
vliegen naar Curacao via St Maarten
rest tot 15 april open.
15 april vertrek Curacao naar Amsterdam
06 Februari 2008 - 17:40
Jacqueline:
Hallo Pa en ma,
Fijn dat nu alles geboekt is, heerlijk hoor naar de zon, lekker genieten. Hopelijk komen jullie weer helemaal bij van alle zon en komen jullie even bruin als ik al ben weer thuis.
Den en ik zullen goed op het huis passen en op jullie auto.
We blijven zo op de hoogte, leuk. Wisten jullie trouwens dat deze site bedacht is door een vriend van Willem, dat is pas goed geld verdienen he ?
Laurence vraagt de hele tijd naar (o)pa ivm het stofzuigen, de jongen zullen jullie gaan missen, maar via deze site blijven we goed op de hoogte.
Veel liefs,
Jacqueline, Willem en de jongens.
06 Februari 2008 - 17:43
Trudy Sival:
Goed plan om deze website te openen, scheelt je veel gedoe ook, want we lezen het allemaal tegelijk. Ik ga even een paar dagen naar Frankrijk, daar heb ik alle tijd voor, want een NT2 opdracht is op het laatste moment afgezegd wegens te weinig deelname. Ik kom de 13e weer terug, dus nog op tijd om jullie gedag te zeggen.
Trudy -
07 Februari 2008 - 10:17
Gerda:
Hoi Hans en Hannie,
Leuk deze site. Blijven we van alles op de hoogte. Vast veel plezier.
Groetjes Gerda -
16 Februari 2008 - 00:43
Corry:
Wat een leuke website en zo'n zonnige foto van jullie er bij. Ik heb aan jullie gedacht vanmiddag tijdens jullie vlucht naar St. Maarten. Ik hoop dat de vlucht prettig was en wens jullie veel plezier op St.Maarten en een goede vaart met ingang van zondag op de "Eendracht". Vandaag was het hier zonnig, maar wel een koude wind. Toch wel heerlijk zo'n stralend blauwe lucht. De maan en de zon waren er tegelijk.
Corry